Tájékoztatás az 53. Irinyi János OKKV országos döntőjéről


Tekintettel a vírushelyzetre, a verseny döntőjét későbbi időpontban, 2021. április 28-án (szerdán) tervezzük megrendezni.

A döntőt megyénként meghatározott központi helyszíneken rendezzük meg.

A döntőn nem lesz laborforduló, csak írásbeli feladatsor, de - hasonlóan az 52. Irinyi János OKKV döntőjéhez, valamint az 53. Irinyi János OKKV megyei fordulójához - az írásbeli feladatok között mindkét kategóriában olyan jellegű feladat is lesz, amely máskor a laborgyakorlat része szokott lenni.

 

 


 

Tájékoztatás az 53. Irinyi János OKKV megyei fordulójáról

Tekintettel a vírushelyzetre a középdöntőn nem lesz laborforduló, de hasonlóan az 52. Irinyi János OKKV döntőjéhez az írásbeli feladatok között mindkét kategóriában olyan jellegű feladat is lesz, amely máskor a laborgyakorlat része szokott lenni.

A Középdöntő ideje: március 4-én, csütörtökön 9-11:30. Munkaidő: 150 perc.

Jó versenyzést kíván a Versenybizottság

 


 

Az 53. Irinyi János Országos Középiskolai Kémia Verseny I. (iskolai) fordulója

Az első forduló időpontja minden, a versenyre bejelentkezett iskolában, azonos időben: 2021. január 28. (csütörtök), 14-16 óra.

Az első forduló csak írásbeli feladatlapból (elmélet és számítási feladatok) áll.
Az írásbeli lebonyolítása az érettségi vizsgák szabálya szerint történik.
A feladatsorokat minden iskola az online jelentkezéskor megadott kapcsolattartó e-mail címre kapja január 26-án estig. Kérjük, ha megkapták jelezzék visszairinyi@mke.org.hu e-mail címre.

 

⇩Letölthető plakát


 

2021. évi támogatók

 

Kiemelt támogatók:  

CSFTNM logoNTP  


Richter

Richter Gedeon Nyrt.

Sanofi

Sanofi-Aventis Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

 

A program részben az Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter megbízásából a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-TMV-M-20-B--0039 azonosító számú pályázati támogatásból valósul meg.

 

 

 

Go to top